Vi vill gärna bjuda dig och din katt på 10.- i rabatt på en valfri multibox.

Fyll i ditt mobilnummer eller mailadress nedan för att få din kupong som ger 10.- rabatt på en multibox.

Jag godkänner regler och villkor

Mobilkupongen går att använda på: COOP (bemannad kassa), Hemköp, Willys, PrisXtra och Matrebellerna. Lokala avvikelser kan förekomma. Dina uppgifter sparas inte för framtida utskick utan används endast för detta erbjudande.

Jag godkänner regler & villkor

Den utskrivna kupongen går att använda på: ICA, COOP (bemannad kassa), Hemköp, Willys och Citygross. Lokala avvikelser kan förekomma. Dina uppgifter sparas inte för framtida utskick utan används endast för detta erbjudande.

Mjau är den svenska kattmatsproducenten i Vårgårda. Vi tillverkar våra produkter på naturliga råvaror utan onödiga tillsatser. Vi bryr oss om djur och natur i hela tillverkningsprocessen, både i valet av råvaror och förpackning men också i hur vi transporterar våra produkter. Nu vill vi bjuda dig och din katt på 10:- rabatt på en valfri multibox. Våra multiboxar innehåller 12 påsar med blandade portionspåsar, färdiga att servera! Välj mellan köttsmak och blandat fisk- och köttsmak i sås eller gelé. Kattfodret från Mjau är fullt av animaliska proteiner och är vitaminberikat med precis det din katt behöver, utan tillsatt socker och färgämnen. Vi har valt att bredda vårt sortiment eftersom vi tycker att katter förtjänar det allra bästa – låt din katt prova du också!

Läs mer på www.mjau.se eller upptäck fler av våra produkter här (http://www.mjau.se/vara-produkter/).